Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Gezelschap Neeritter
11 dagen geleden

Het Haunted mansion puzzeldiner was erg leuk om te doen. Leuke hersenkrakers en een lekker diner. Een heerlijk avondje waarbij je overal van wordt ontzien en aan het einde een opgeruimde keuken.

Michiel
een maand geleden

Michael Rutjens heeft met het puzzeldiner een heel leuk concept neergezet. De combinatie van eten en uitdagende puzzels (piraten-variant) werkt heel goed samen. We hebben met de collega's een hele leuke avond gehad. Dit is echt een aanrader!

Vincent
3 maanden geleden

Onlangs hebben we met collega’s een erg leuke avond gehad met puzzeldiner!
Wij deden de piraten puzzel en dat was een leuke mix van makkelijke en moeilijke puzzels. Erg fijn dat je met hints een stap verder wordt geholpen als je er niet uitkomt. Wij vonden het zeer geslaagd en hebben het erg gezellig gehad.

Luciënne op op het Veld
3 maanden geleden

We hebben een geweldige Sinterklaasavond beleefd met het puzzeldiner van Michael Rutjens. Met 5 volwassenen hebben we 'Haunted Mansion' gespeeld. We hebben een super leuke avond gehad, heerlijk gegeten en uitdagende spellen gespeeld. Alles werd verzorgd en meegenomen, lekkere verse producten, heerlijk gegeten, gezellige kok in de keuken en hele leuke originele puzzelopdrachten! Echt een aanrader!

Anneko
3 maanden geleden

Voor een werkuitje hebben wij de Zweinstein puzzeleditie gespeeld. Er was een goede variatie in de moeilijkheidsgraden van de puzzels. De verhaallijn sloot goed aan op het Harry Potter gevoel, wat extra leuk is als je een liefhebber bent van deze reeks!

Bedankt voor de leuke ervaring!

Marit Metzlar
3 maanden geleden

Samen met collega`s een ontzettende leuke avond gehad! De puzzels zijn uitdagend en afwisselend. We hadden 3 puzzelboxen: harry potter, piraten en het spookhuis en deze waren alle 3 erg leuk.

Jeremy
3 maanden geleden

Ik heb "Navayo adventures: de bevrijding van Makya!" mogen proefpuzzelen, voordat deze beschikbaar kwam (dat is hij inmiddels!) bij eetcafé De Prairie in Ell.

De puzzels zijn leuk, afwisselend, uitdagend en van een divers niveau.
Wat ik vooral érg sterk vind aan deze escape box (vergeleken met sommige andere aanbieders) is het feit dat het verhaal/thema echt goed verwerkt zit in alle puzzels. Zo wordt je echt meegezogen in het verhaal van cowboys en indianen. Super tof gedaan!

Kortom: een absolute aanrader! Voor team puzzeldiner.nl; keep up te good work! :)

Ben
3 maanden geleden

Wij speelden het piratenthema. Ontzettend leuk. Met verrassende en lekkere gerechten tussendoor, waar we echt ons best voor moesten doen.

Elise
3 maanden geleden

We hebben met ons team een super leuke avond gehad met het puzzeldiner. De puzzels waren niet te simpel zodat ze ook een leuke uitdaging waren voor de echte slimme puzzelaar.

Silvan
3 maanden geleden

Super leuke avond gehad met originele puzzels met wisselende moeilijkheidsgraden. Wij speelden de piraten editie. Je hele is gevuld met eten en puzzels.