Over ons

 

Puzzeldiner.nl is in oktober 2023 opgericht door eigenaar Michael Rutjens en specialiseert zich in het aanbieden van puzzeldiners bij mensen thuis. Dit zijn escape room achtige opdrachten die aan tafel te spelen zijn. Naast de puzzeldiner ervaring bij mensen thuis heeft puzzeldiner.nl ook diverse samenwerkingsverbanden met horecagelegenheden in de regio, waardoor ons concept ook op steeds meer plekken te vinden is.

 

Over de eigenaar:

Michael Rutjens is geboren en getogen in Weert en heeft als student diverse bijbaantjes gehad. Veruit de leukste hiervan was onderdeel te zijn van het sport- en animatieteam van vakantiepark De Weerterbergen. Hierin heeft Michael de fijne kneepjes van het vak mogen leren in een positie die hij maar liefst 12,5 jaar heeft vervuld. Een mooi voorbeeld was het opzetten van een kinderbingo die daarna door het gehele concern is overgenomen. Echter, ook het opzetten van kinder escape rooms en spookhuizen hebben Michael gebracht tot waar hij vandaag de dag is.

Tegenwoordig is Michael, naast eigenaar van puzzeldiner.nl werkzaam in de farmaceutische branche, maar miste hij toch het feit dat hij mensen kon laten lachen met zijn kunde van het animatievak. Vandaar de oprichting van puzzeldiner.nl, waarmee hij hoopt nog vele mooie momenten met zijn gasten te mogen beleven!