FAQ

Wat is een puzzeldiner?

Een puzzeldiner is vergelijkbaar met een escape room ervaring, alleen krijgt u de puzzels aan tafel en dient u een serie aan puzzels op te lossen voordat uw eten wordt geserveerd.

 

Wat als we niet uit een puzzel komen?

Geen nood! Wanneer u niet uit een van onze puzzels komt kunt u uiteraard wat hulp krijgen. Iedere puzzel is vergezeld van 4 QR codes. De eerste 3 QR codes geven hints (die steeds duidelijker naar het antwoord toewerken) en komt u er dan nog niet uit geeft de 4e QR code het antwoord. Op die manier is het dus altijd mogelijk onze puzzelreeksen af te ronden.

 

Waar komen jullie op locatie?

Onze puzzelboxen bezorgen wij door heel Nederland en België.

 

Voor onze diner opties komen wij graag bij u thuis in een straal van 50km rondom Weert, zolang er tenminste een 4-pits fornuis aanwezig is. Dit mogen alle warmtebronnen zijn.

Binnen een straal van 15 km rondom Weert rekenen wij geen reiskosten, daarbuiten zijn wij genoodzaakt om € 0.25 per km aan reiskosten in rekening te brengen.

 

Op aanvraag werken wij ook buiten deze regio. U ontvangt dan van ons een offerte op maat.

 

Waarom mogen er slechts 2 gerechten per gang besteld worden?

Omdat wij bij mensen thuis in hun eigen keuken werken hebben wij meestal niet de beschikking over een professionele keuken. Daardoor kunnen wij maar een beperkt aantal gerechten tegelijkertijd bereiden.


Om u toch gezamenlijk van een diner te kunnen laten genieten is de keuze dus beperkt tot 2 verschillende gerechten per gang voor uw gezelschap.