Puzzelboxen

 

Onze puzzelboxen zijn ook afzonderlijk te huur. Het huren van een puzzelbox kost € 49,95 per dag exclusief verzendkosten. Tevens dienen wij een borg te rekenen van € 50.

 

Enthousiast over één van onze boxen? Reserveer dan nu!

 

Wij bieden momenteel de volgende puzzelboxen aan:

 

Reeks A: Welkom op Zweinstein!

 

Dit is een puzzelreeks voor de echte heksen en tovenaars in spé. Je wordt, net als Harry Potter, opgehaald door Hagrid die je de weg zal wijzen op de wegisweg. Vervolgens reis je per trein naar Zweinstein waar al snel de sorteerceremonie begint. Daarna kun je genieten van een heerlijk feestmaal, waarna je uiteindelijk tijdens je allereerste lessen je eerste stappen zet in de bijzondere wereld van hekserij en hocus pocus!

 


Reeks B: Pirate's adventure!

 

Deze puzzelreeks is zeer geschikt voor liefhebbers van een beetje avontuur en mysterie. Je begint je avontuur misschien nog als nietsvermoedende sterveling, maar al snel kom je terecht in de wereld van bedrog, muiterij, rijkdom en plundering. Waan je in de Cariben met deze puzzelbox!Reeks C: The Haunted Mansion

 

In The Haunted Mansion wordt jij met je zesde zintuig opgeroepen om het huis te verlossen van de geesten die daar al enkele honderden jaren ronddolen. Bereid je voor op het onverwachte en onzichtbare. Heb jij de skills om deze dolende zielen naar het licht te leiden Deze puzzelbox is vooral geschikt van de durfals die niet terugschrikken van een spookachtig mysterie!

 

 

Reeks D: Super Mario: Saving Mushroom Kingdom!

 

Mushroom Kingdom is weer eens in nood want de immer kwaadaardige Bowser en zijn hulpjes hebben prinses Peach weer eens ontvoerd. Baan je een weg langs alle koopa's op weg naar Bowser's kasteel, maar zorg wel dat je de juiste weg vindt. Anders wacht je een heel andere verrassing aan het einde van je zoektocht! Deze box is geschikt voor alle fans van Super Mario Bros. en laten we wel zijn, wie is daar nu niet groot mee geworden?